Welkom in camping les Criques de Porteils*****

 

In een uitzonderlijke wereld is de 5 sterren camping met 247 kampeerplaatsen Les Criques de Porteils gesitueerd vlakbij het prachtige Collioure en op 3 km van het bruisende Argelès-sur-Mer

Een uitzonderlijke en unieke plaats voor liefhebbers van luxe campings. Een 5 sterren camping gelegen in een populaire locatie van onze rotsachtige kust. De prachtige en rustige ligging van de 5 sterren camping Les Criques de Porteils is een zeldzaamheid in onze streek: een  luxe camping tussen Collioure en Argelès-sur-Mer, weg van de mensenmassa, met en een ontspannen sfeer.

Onder de zon van de Middellandse Zee en in de buurt van het natuur reservaat van Banyuls sur Mer, is onze luxe camping aan zee is de ideale plek om te genieten van een verblijf in een luxe omgeving op slechts een paar minuten lopen van het karakteristieke dorpje Collioure waar luxe en eenvoud in harmonie samenleven en niet ver van Argelès-sur-Mer en zijn regionale winkels.

Sinds het verkrijgen van de 5e ster, hebben we voortdurend de kwaliteit van onze dienstverlening en onze service verbeterd. Uw tevredenheid is en blijft onze prioriteit!

Een ware must voor de natuurliefhebber Aan de ene zijde een eindeloos uitzicht over de zee en de kiezelstranden, aan de andere zijde de glooiende heuvels van Collioure en het Albères-gebergte, deze unieke ligging van de 5 sterren camping Les Criques de Porteils gelegen in het zuiden van Frankrijk, garandeert u zonder twijfel een onvergetelijke vakantie.

Wij bieden een grote keuze van kampeerplaatsen evenals luxe mobile homes.

Plattegrond camping Les Criques de Porteils

 

Vakantie in een 5 sterren camping , luxe aan de rand van de zee.
– klik op de foto voor een grotere weergave –

Bereikbaarheid

 

Hoe kunt u komen naar de 5 sterren Camping Les Criques de Porteils, gelegen tussen  Argelès-sur-Mer en Collioure ?

De 5 sterren camping is het makkelijkst te bereiken via de snelweg A9. U neemt afslag n° 43 Le Boulou, waarna u Argelès-sur-Mer volgt. Vervolgens neemt u de nationale weg D 914 richting Collioure, afslag n°13 Collioure par la Corniche.

Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf, naar het hotel Du Golfe en volgt u links de aanwijzingen voor de 5 sterren camping Les Criques de Porteils.

Neem de trein tot aan Collioure via Perpignan. De luxe camping ligt op 2km van het station.

Vliegveld van Perpignan-Rivesaltes, neem vervolgens de trein of een taxi (30 km).

N42°32’5,665” E3°4’12,666”

Toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking

 

Om te zorgen voor de best mogelijke ontvangst van onze gasten met een lichamelijke beperking, bieden we diensten en speciale apparatuur aan:

  • Ons personeel heeft een cursus gevolgd om u het verblijf op onze camping gemakkelijker te maken.
  • Al onze openbare gebouwen zijn uitgerust met hellingen waardoor deze toegankelijk zijn voor personen met een lichamelijke beperking.
  • Al onze kampeerplaatsen voor tenten en caravans zijn goed toegankelijk.
  • We bieden u twee cabines aan, die zijn uitgerust met: douche, wastafel en een toilet volgens de laatste normen. De sleutel kunt u afhalen aan de receptie.

De kunst van een service

 

De kunst van een service in een 5 sterren campingluxe aan de zee!

Ons doel: Voldoen aan uw verwachtingen!

Voor een gastvrije en persoonlijke ontvangst staat ons team te uwer beschikking om u te verzekeren van een kwalitatief en aangenaam verblijf in onze 5 sterren luxe camping gelegen in een uitzonderlijke omgeving tussen Argelès-sur-Mer en Collioure

Wij accepteren honden op onze luxe camping en in onze accommodaties (met uitzondering van honden uit de 1e en 2e categorie).

De winkel

 

Het team van de winkel verwelkomt u iedere dag en biedt u aan:

  • een supermarkt,
  • kranten en tijdschriften,
  • vers gebakken brood,
  • souvenirs en strandartikelen gedurende het hele seizoen.

RESTAURANT MET UITZICHT

 

Een adembenemend uitzicht over de zee en over Argelès-sur-Mer vanaf het panoramisch dakterras van het restaurant.

Het restaurant stelt een menu met Catalaanse specialiteiten voor, waarin streekproducten en zeevruchten de boventoon voeren. Geniet van smakelijke voorgerechten, heerlijk bereiden hoofdgerechten zoals gegrild vlees en verse vis en Catalaanse nagerechten. Daarnaast hebben we met zorg uitgezochte regionale wijnen. Gedurende het seizoen worden er een aantal themadiners georganiseerd.

Hebt u trek na het zwemmen? Het bistromenu laat de keuze aan u: huisgemaakt hamburgers, fish & chips, gebak…en vergeet ook de diverse afhaalmenu’s niet!

Het restaurant is het hele seizoen geopend.
Reserveren is noodzakelijk; een reservering voor het restaurant geeft geen toegang tot de zwembaden, stranden en alle faciliteiten van de camping.