U hebt gekozen voor een bestemming met vele bezienswaardigheden, de Catalaanse regio, een buitengewone regio! Van de zee tot de bergen, van de vlakte tot het achterland, onze regio is rijk aan natuurlijke schoonheden, tradities en erfgoed. Omdat we trots zijn op onze prachtige streek, hebben wij hier alle favorieten verzameld die het team van Les Criques de Porteils graag met u wil delen. Natuur, vrije tijd, cultuur, alles is aanwezig.

Aarzel niet om te informeren naar ideeën voor activiteiten, bezoeken en praktische informatie om te genieten en veel te ontdekken in onze regio.

Ontdekking


les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-LAC-DE-LA-RAHO

Het meer van la Raho

De groene long aan de rand van Perpignan De meren van La Raho liggen in de gemeenten Villeneuve-de-la-Raho, Bages, Montescot en Pollestres. Zij zijn in de jaren ’70 aangelegd en worden nu beheerd volgens de principes van duurzame ontwikkeling.

Gastronomie


Bartavelle

La Bartavelle

WAAR U VAN HOUDT :  Eigentijdse keuken, Franse keuken PRIJS :  Van 36 tot 50 € OPENINGSTIJDEN :  Van dinsdag tot zaterdag, 19.30–22,00 uur en om 12,00 uur ‘s middags woensdag  & zaterdag. ADRES: 24, rue de la République – Argelès-sur-Mer (66700) TEL : +33 6 19 25 70 13

Wandelen


les-criques-de-porteil-notre-region-randonnee-FORCA-REAL

Força Real

Een botanische wandeling – Millas Voor een mooie en complete botanische wandeling, is het niet noodzakelijk om hoog de bergen in te gaan en uren te wandelen om een indruk van de hele regio te krijgen! 1.20 uur / 3,4 km