Kampeerplaatsen in Camping les Criques de Porteils

Op de camping Les Criques de Porteils variëren de plaatsen voor tenten, campers of caravans allemaal in grootte en vorm.

Van de standaard elektrische plaatsen, de Premium plaatsen  voorzien van een koelkast & Relaxstoelen, speciale plaatsen voor fietsers, motorrijders of de geasfalteerde plekken voor campers, tot een originele hut …

Een unieke kampeerervaring wacht op u onder de zon aan de Middellandse Zee.

Onze 5 sterren camping Les Criques de Porteils voldoet aan ieders wensen

STANDAARD KAMPEERPLAATSEN (MET STROOM 10 AMPÈRES)

Een groot aantal staanplaatsen voor tent, caravan, camper en motorrijders aan de zee- of aan de bergzijde. (De zones met uitzicht op zee « Ouille », « Criques » en « Racou », de zones met uitzicht op de bergen « Albères », « Madeloc » et « Valmy »). Voor extra comfort, is voor deze categorie het privé sanitair als optie beschikbaar

PREMIUM KAMPEERPLAATS (MET STROOM 10 AMPÈRES)

PREMIUM kampeerplaats met elektriciteit en privé sanitaire van 120 tot 180 m² gelegen aan de zeezijde of de bergen zijde. Op de kampeerplaats staat een tuinhuisje, uitgerust met 2 relaxstoelen en een kleine koelkast.
Voor nog meer comfort, is voor deze categorie het privé sanitair als optie beschikbaar.

Locatie op de camping

PREMIUM kampeerplaats met PRIVÉ SANITAIRE (met stroom 10 ampères)

PREMIUM kampeerplaats met elektriciteit en privé sanitaire van 120 tot 180 m² gelegen aan de zeezijde of de bergen zijde. Voor uw comfort staat er op deze kampeerplaats een privé sanitaire (voorzien van:  douche, toilet, wastafel, spiegel, verwarming en buitenwasbak). Tevens vindt u op de kampeerplaats een tuinhuisje, uitgerust met 2 relaxstoelen en een kleine koelkast.

Locatie op de camping

DE HUT MET ZEEZICHT (MET STROOM 10 AMPÈRES)

‘Puur natuur’, met uitzicht op de Middellandse Zee en slapen onder de sterrenhemel in deze hout- en canvas hut met een overdekte picknick tafel. Bereikbaar via een trap, slaapt u op houten vloer waarop 2 matrassen van 190cm x 90cm liggen. Door een transparant dak en u kunt genieten van de sterrenhemel. Deze accommodatie wordt per nacht verhuurt. Voor extra comfort, is voor deze categorie het privé sanitair beschikbaar.

PRIVE SANITAIR

Om aan de sanitaire eisen te blijven voldoen en voor een comfortabel verblijf met privacy, bieden wij twee nieuwe privé sanitair aan. De cabine is voorzien van: douche, toilet, wastafel, een buiten afwasgelegenheid, spiegel en verwarming en is te reserveren voor elk type kampeerplaats.

Privé sanitair
Sanitaires individuels
Privé sanitair