Activiteiten

Al deze activiteiten zijn gratis

Activiteiten en ontspanning voor de hele familie

Wij bieden u een gevarieerd programma met activiteiten en momenten van ontspanning aan. Van artistieke workshops tot de kinderclub, de barbecue avonden in het hoogseizoen en al onze sportvoorzieningen, camping Les Criques de Porteils voorziet jong en oud.

Artistieke workshops

Onder begeleiding van Sophie onze instructrice kan u kennis maken met schminken, bodypainting voor jong en oud (schilderen op het lichaam), land-art (kunst in de natuur), houtskool tekenen en papier maché

Sportactiviteiten

Watergymnastiek, baby zwemles, aquazen, tafeltennis, tennis, padel, minigolf, basketbal, jeu de boules, multi sportterrein, buiten fitnessapparatuur, gratis yoga en stand-up paddle les. Twee wandelingen per week met een gids om kennis te maken van onze prachtige omgeving met een adembenemend zicht op Collioure en Argelès sur mer.

De kinderclub

De kinderclub op de luxe camping Les Criques de Porteils biedt uw kinderen van 5 tot 12 jaar een scala van verrassende activiteiten aan. De kinderclub stelt u kinderen in staat om andere kinderen te ontmoeten tijdens de diverse activiteiten: schminken, sportieve spelletjes, knutselen etc…

De club verwelkomt kinderen tijdens de schoolvakanties.
Onze begeleiderster Sophie zal met plezier voor uw kinderen zorgen!

Een watersportstand

Bent u op zoek naar sensatie en wil u de Middellandse zee verkennen: tijd om naar de watersportstand van de camping te gaan! Ontdek de stand-up-paddle tijdens onze gratis initiaties (onder toezicht van gecertificeerde professionals) en profiteer van onze kajak-, SUP- en Seascooter-verhuur om nieuwe plekken te ontdekken, van de Racou tot aan Collioure, langs de Vermeille kust over de zee.

Al deze activiteiten zijn gratis