Team camping les Criques de Porteils

Pascale

Hoofdreceptioniste

al vele jaren in mijn dienst. Pascale vindt voor alles een oplossing en is steeds attent. Betrouwbaar en professioneel, maakt zij de link tussen de teams.

Thomas

Plaatsvervangend hoofdreceptionist

Thomas is in dienst sinds 2013. Zijn professionalisme, zijn luisterbereidheid en het beheer van de klantenrelaties zijn zijn sterke punten. Daarnaast is hij een gepassioneerd amateur fotograaf.

Doreen

receptioniste

De meest catalaanse duitse die er is! Sinds 2006 bij mij in dienst. Doreen is een heel goede receptioniste. Ze is polyvalent, betrouwbaar en systematisch wat haar een sterk element in het team maakt.

Eric

Verantwoordelijke groendienst

Medewerker met de meeste dienstjaren bij Les Criques de Porteils. Eric zijn discretie is alleen geëvenaard door zijn toewijding en zijn perfecte kennis van de camping. Ook een biker en zeer sportief.

Romain

Tuinier, begeleider, technieker.

Romain heeft meerdere pijlen op zijn boog. Hij werkt al enkele seizoenen bij ons en hij staat steeds met een glimlach ter beschikking van de klanten en zijn collega’s. Zijn enige fout … voetbalfan in het land van de rugby.

Jean

Technische dienst

Een echte klusjesman en een uitstekende timmerman, deze pure Catalaan vindt altijd een oplossing.

Bernard

Nacht receptionist

Afkomstig uit Nancy maar Catalaan in hart en nieren. Bernard waakt over uw rustige nachten met professionalisme, vriendelijkheid en nauwkeurigheid. Altijd bereid om een handje te helpen en gewaardeerd door het gehele team

Olivier

Verantwoordelijke van ons waterpark

Bij mij in dienst sinds 2006. Olivier en zijn team zorgen ervoor dat onze zwembaden in perfecte staat zijn, dit gedurende het gehele seizoen. Deskundig, polyvalent en betrouwbaar en een voormalig topatleet!

Marie-Pierre

Badmeester

In dienst sinds 2013. Marie-Pierre, uit de Haute-Savoie, onthaalt u met verschillende water activiteiten die ze u aanbiedt. Gewetensvol, enthousiast, energiek en betrouwbaar, gaat ze volledig op in haar werk. Ze is eveneens zeer gewaardeerd bij haar collega’s en bij de klanten. Dank je wel Marie-Pierre.

Ellen

head receptionist

Een Nederlandse met het accent van onze mooie regio. Zij werkt sinds 10 jaar voor mij en Ellen spreekt bijna alle Europese talen! Ze is heel waardevol en wordt zeer gewaardeerd door u en al haar collega’s.

Victor

Directie assistent

Gemotiveerd en veelzijdig, Victor zal voornamelijk werkzaam zijn aan de receptie, maar ook op de camping om de regelmaat van de kwaliteit van uw vakantie te waarborgen.

Mario

metselaar

Mario komt oorspronkelijk uit Portugal en is al jaren onze metselaar. Een zeer efficiënte medewerker die tijdens het seizoen tuiniert om de camping goed te onderhouden.