SEMINARS OP DE 5-STERRENCAMPING TUSSEN ARGELèS-SUR-MER EN COLLIOURE

 

Camping Les Criques de Porteils beschikt over een vergaderzaal met een capaciteit tot 50 personen. U kunt hier uw seminars, conferenties en bedrijfsbijeenkomsten organiseren.

De vergaderzaal heeft een uitzonderlijke ligging op de camping. U kunt in alle rust werken in een idyllische omgeving. Airconditioning, videoprojector met scherm, Wi-Fi… aan alles is gedacht om uw evenement te vergemakkelijken.

Lijst van apparatuur waarover u beschikt:

  • Beamer
  • Groot scherm
  • Wi-Fi
  • Microfoon
  • HDMI-kabels
  • Airconditioning…

Organiseer uw bedrijfsevenement op camping Les Criques de Porteils en profiteer van de restaurantservice van de camping. Lunch in het restaurant of kies voor een levering van lunchpakketten in de vergaderzaal, de keuze is aan u. Onze menu’s kunnen worden aangepast aan uw budget en aan uw wensen. 

Indien u kiest voor een verblijf op de camping in een accommodatie met uitzicht op zee of op de bergen is het als een soort vakantie; een ideale plaats voor de organisatie van teamvergaderingen en cohesie.

Ons team zal u ook een lijst met mogelijke activiteiten vanaf de camping voorleggen: introductie tot stand-up paddle, wandelingen met een gids, dagelijkse excursies om onze prachtige streek te ontdekken, introductie in duiken in zee, yogalessen… uw teams zullen verwend worden en een uitstekende herinnering aan het verblijf bij ons over te houden.

Voor informatie over de beschikbaarheid en prijzen kunt u onderstaand formulier invullen: